Chcete sledovať alebo zrušiť svoju objednávku? Zadajte číslo objednávky a e-mailovú adresu, ktorú ste použili pri objednávke. Ak sa objednávka nachádza v 30-minútovej lehote na zrušenie, po presmerovaní na stránku sledovania objednávky vyberte možnosť „Zrušiť objednávku“.